VVD Hillegom - Even voorstellen

Afgelopen donderdag ben ik beëdigd als burgerlid van de VVD Hillegom. Hoog tijd om mezelf voor te stellen.

Ik ben Lizzy Pesschier en 52 jaar geleden in Hillegom geboren. Na mijn studie in Amsterdam, daar nog 25 jaar gewoond. Samen met mijn compagnon voer ik 21 jaar een bedrijf, Pesschier & Lormans, hypothecair planners. Geen verrassing dat mijn affiniteit bij Wonen en alles wat daarmee te maken heeft, ligt.

Na deze omzwerving, ben ik alweer 7 jaar terug in Hillegom. Met mijn 3 kinderen woon ik in de ringoevers. En ervaren wij precies waar ik voor kwam. Een prachtige omgeving, niets te stads, maar ook zeker niet te rustig. Met de duinen binnen handbereik, de roots van de bollenstreek en alle bedrijvigheid die er bruist, is het toch een perfecte mix.

Er zijn uiteraard altijd topics om aan te pakken, niet in de laatste plaats, hoe staan we er voor na deze crisis. Hopelijk kunnen alle bedrijven snel weer helemaal voluit draaien, om verdere schade dit jaar te beperken.

Persoonlijk vind ik dit allemaal reden genoeg om de mouwen op te stropen en aan de slag te gaan. Ik ga voor behoud en vooruitgang van Hillegom.

Hartelijke groet en tot ziens!!