VVD Lisse - Verkiezingsprogramma.

VVD Lisse Verkiezingsprogramma

De VVD is in Lisse een sterke lokale partij. Om dit ook na de gemeenteraadsverkiezingen mogelijk te maken hebben wij een aantrekkelijk en stevig verkiezingsprogramma opgesteld. Binnen de tien speerpunten is er ook oog voor nieuwe specifieke Lissese thema’s.

Bij deze speerpunten staan uiteraard onze opvattingen en plannen voor goed en betaalbaar wonen. Voor een betere bereikbaarheid, op de fiets met de auto of met het openbaar vervoer. 

Over onze inzet voor een duurzame leefomgeving. Die wat ons betreft haalbaar en betaalbaar moet blijven. En over het vasthouden en door ontwikkelen van ons aantrekkelijke dorpshart.

Maar er is ook specifieke aandacht voor recreatie in en aan de waterkom van de Greveling. Dit ondanks voorgenomen woningbouw in dit gebied. 

Inzet voor een betere begaanbaarheid van het wandelpad op de ringdijk. Om ook ouderen van dit mooie stukje Lisse te kunnen laten genieten.

Maar ook inzet tot behoud van een uitgaansgelegenheid voor jongeren in Lisse. Hiervoor hebben wij het vrijgekomen pand van Welkom op het oog. 

Daarnaast vinden wij het nu de hoogste tijd om de hondenbelasting af te schaffen.


Voor onze tien speerpunten : Speerpunten

Voor het gehele programma : Volledige programma bekijken


Een afspraak maken voor een gesprek over het programma : Gesprek aanvragen